Utbildningar för alla i Sveriges kommuner

Utbildningar för alla i Sveriges kommuner

För att ge alla i landets kommuner – anställda såväl som förtroendevalda – möjlighet att ta del av forskning, goda exempel och ny kunskap som kan förbättra och förnya den kommunala verksamheten genomförs fyra digitala föreläsningar under 2023, med priser som gör att alla har råd att delta.

Föreläsningarna syftar till att ge tjänstepersoner och förtroendevalda i landets kommuner fördjupad kunskap om forskning, nya idéer och goda exempel som kan förbättra och förnya den kommunala verksamheten. Priser och längd på föreläsningen är anpassat för att alla  ska kunna delta.

  • För kommuner med årsabonnemang (från 7 000 kr/år) ingår samtliga föreläsningar samt fördjupningsseminarier och stöd för fortsatt arbete för dem som vill gå på djupet efter föreläsningarna.
  • Enstaka föreläsningar kostar 495 kr/deltagare eller 1 900 kr för hela kommunen.
  • Samtliga föreläsningar för alla i kommunen + modererad fördjupning + individuell rådgivning (10 tim/mån) kostar 9000 kr/månad (exkl moms) (85 000 kr/år, exkl moms) och omfattar chefer/ledare som pekats ut av beställande chef.

(Om någon från samma kommun/organisation redan gjort en anmälan skickas endast en faktura utan att kommunen behöver göra något.)

Föreläsare: Björn Sundin, författare, rådgivare och föreläsare, tidigare kommunalråd i Örebro. Läs mer om Björn Sundin här.